torsdag 21 mars 2013

I väntans tider

Att under ett år sälja två lägenheter, en båt, köpa hus och få världens underbaraste dotter var både hektiskt under perioder, stressigt och såklart det bästa vi någonsin gjort. Nu har vi boat in oss, gått in i föräldrarollerna och renoverat det som vi tyckte var mest akut. Vi har bytt skift så jag har jobbat och Finaste har varit hemma med Lil'C och sedan har vi hunnit byta tillbaka igen. 

Nu lever vi i stunden men planerar för framtiden. Bygglovet är godkänt, tvillingarna beräknas till augusti och Lil'C ska börja på förskola. 

Jag har gått upp strax under 15 kg och mår än så länge strålande. Idag har vi firat min lillasysters student och C har haft feber hela dagen. Vet inte om det är hormoner eller om det är att C är sjuk men själv känner jag mest för att gråta. Oron för C blandat med känslan av att inte räcka till. Inte orka bära runt på henne då mycket som hon vill när hon är sjuk och söker närhet. Fasar inför natten då hon inte fick i sig någon välling alls. 

Men för att återgå till det positiva så växer jag, magen och de små liven som de ska. Och till veckan ska vi på ultraljud igen. 

//m